Cuma, Temmuz 31, 2015

Sokakta Pantolon Etek (Kısa ve Bol Paça Pantolon) Trendi

Yaşasın Sokak Modası

Ne varsa sokakta var! Koleksiyonlardan kendilerine uygun parçaları çekip çıkarıp stillerine göre kombinleyip hemen hoop sokağa. Hatta zaman zaman kendi stillerini trend yaratıyorlar. Görsel sosyal medya sayesinde, giydikten birkaç saat sonra ulaşabiliyoruz bile. 
Stil paylaşımı bu kadar hızlı akarken trendler de gün be gün değişiyor.
Bu hızlı değişim hoşuma gitmiyor değil; böylelikle tek düze fabrikasyon kız ve erkeklerden kurtulmuş oluyoruz.

Pantolon Etek (Kısa ve Bol Paça Pantolon) Trendi


Herkesin giymeye cesaret edemeyeceği pantolon etekler 80'lerden bu yana bu kadar kullanılmamıştı belki de. Kolay değil pantolon etek giymek; bacakları hem kısa, hem de geniş gösteriyor. Kışın deri ceketlerde ve oversize paltolarla kullanıldı; ama yaza çok yakışıyor, ohh efil efil..





Benim gardırabumda pantolon etek var. Joker parçalarımdan birisi üstelik. Giymek çok kolay. Sandaletle, topuklu ayakkabıyla, tişörtle ya da oversize bluzlerle şahane oluyor.
Son zamanlarda vitrinlerde de çokça görüyorum. Almamak için kendimi zor tutuyorum. Ben alamadım, siz alın:
 http://shop.stefanel.com/tr_tr/a-nternetten-aliazvera-az/giyim/etek-pantolon/genis-kesim-pamuklu-pantolon.html https://www.beymen.com/p_stella-mccartney-pantolon_95198_10043

 http://www.365ist.com/muller-of-yoshiokubo-gri-culotte-pantolon-gri.html http://www.hm.com/tr/product/90867?article=90867-A

0 yorum:

Yorum Gönder